Wij, Koen van Beckhoven en Maartje Raaijmakers, zijn verliefd geworden op deze prachtige locatie aan de Tivolistraat. Na een jarenlang horeca-avontuur in België zijn we ons hart gevolgd naar Tilburg om van deze locatie een prachtig restaurant te maken .
Back to the roots!

Wij houden van eten. Logisch, het is onze passie. Maar wat is het nut van eten als je het niet kunt delen met je geliefde(n)? We hebben de menukaart daarom samengesteld met één belangrijke achterliggende gedachte: sharing is caring. Met de shared-dining formule is het ons doel mensen dichter bij elkaar te brengen. De (h)eerlijke en huisbereide gerechtjes roepen op tot dialoog en dagen je uit te proeven van het onbekende.

Bij Qlubhouse staat alles in het teken van gezelligheid. Heerlijk borrelen in de vide boven de bar, uitgebreid tafelen of juist intiem dineren; alles is mogelijk. Wist je dat je zelfs in de keuken kunt eten? De open keuken en prachtige bar vormen het ha rt van ons restaurant. Met de zitplaatsen aan de bar en in de keuken geven we je een uniek kijkje achter de schermen.

Wij kijken er naar uit kennis te maken met je. Tot ziens bij QLUBHOUSE!